Николай Мелемов представя екипа си за предстоящите местни избори

„Гордея се с всеки един от екипа ми. Те са прекрасни хора и професионалисти. 40% от листата са представители на гражданска квота, а чрез останалите 60% залагаме на утвърдените партийни лица, с които повече от десетилетие развиваме идеите и политиките на ГЕРБ“, заяви кандидатът за кмет на Смолян Николай Мелемов.
Той подчерта, че в листата на ГЕРБ има предимно млади хора, от които очаква енергия, новаторство, смелост и нови знания.

„Смятаме, че с тази листа отново ще бъдем първа политическа сила. Надяваме се да постигнем убедително мнозинство в следващия Общински съвет, за да реализираме своите намерения, заложени в предизборната ни програма“, посочи Мелемов.

По думите му предстои интересна кампания, която приема като състезание за доверието на неговите съграждани.

„Сигурно ще чуем много неща за себе си, които самите ние не знаем и не подозираме. Но аз съм убеден в мъдростта на родопчани да отсеят истината от лъжата. Нашата сила е в истината, дори тя да не е лъскава!“, подчерта той.

Кампанията се открива днес. Тя ще започне с молебен в църквата „Св. Висарион Смоленски“ за здраве и успех в начинанието. От 18,30 часа във фоайето на Родопския драматичен театър „Николай Хайтов“ ще бъдат официално представени кандидатите за кмет на община, за общински съветници и за кметове на населени места.

В събитието ще вземе участие д-р Даниела Дариткова – председател на парламентарната група на ГЕРБ в Народното събрание, която е и председател на Общинската структура на ГЕРБ в Смолян, депутатът от ГЕРБ д-р Красимир Събев, членове и симпатизанти на партията.

Ето и листата на ПП ГЕРБ за общински съветници:

Facebook Comments