Организират се да чистят курорта Пампорово

Екипите на „Пампорово“ АД, сдружение „Планинско приключение“ и „Консепт Криейтив“ стартират кампания „Да почистим Пампорово заедно“. С нея те целят да мотивират в нея всички любители на планината, за да се запази природата чиста, а гората – приятно място за всички целогодишно, съобщиха от „Пампорово“ АД.

Кампанията стартира на 2 юни (събота) от 9:30 часа, плац Студенец.

„Пампорово“ АД ще осигури превоз за всички доброволци, които желаят да се включат в почистването на гората, тръгвайки в 9 часа от Смолян и Чепеларе до Пампорово и обратно. Общините Смолян и Чепеларе ще осигурят ръкавици, чували и сметоизвозване.

„А за активното почистване на планината разчитаме на участието на представителите на бизнеса в курорта в лицето на хотелиери, ресторантьори, служители в ски гардероби, ски училища и транспортни фирми“, сочат от компанията.

Всички участници ще могат да съчетаят полезното с приятното, като освен удовлетворение от добре свършена работа, ще получат възможност да се забавляват като се поразходят из планината и използват безплатния лифт, който през целия ден ще превозва участниците от плац Студенец до връх Снежанка и обратно.

В ранния следобед, като награда за усилията, всеки участник ще може безплатно да посети кафе-панорама „Снежанка“ и ТВ кулата с панорамната площадка.

Надеждата на организаторите е кампанията да стане ежегодна и да има много последователи. За участие или въпроси, може да се свържете с Туристически адвенчър център Пампорово на тел. 0876 907 604.

Facebook Comments