ВсичкиПолитикаРегиона

Още на първия тур в Девин Здравко Иванов спечели изборите

Още на първия тур досегашният градоначалник на Девин Здравко Иванов спечели изборите. Доверие е получил кандидатът на МК „БСП-ДПС“ от 3954 или 64,18% от избирателите, отишли до урните.  

Красимир Даскалов от ГЕРБ има одобрението на 1676 души (27.20%). За Руси Чаушев от ВМРО-БНД са гласували 191 човека, за Владимир Солаков от СДС – 171, за Мария Дамянова от „Има такъв народ“ – 62.

На първия тур в Беден си избраха за кмет Христина Христова от местна коалиция ДПС-БСП, в Брезе – Ирина Кочовска от ГЕРБ, в Грохотно – Бейхан Дуран от ДПС-БСП, в Гьоврен – Снежана Чавдарова от ДПС-БСП, в Триград – Аделина Чолакова от ДПС-БСП, в Лясково – Асен Диев от ДПС-БСП, в Михалково – Дамян Ганев от ДПС-БСП, в Селча – Миглена Будакова от ДПС-БСП, в Стоманево – Росен Иванов от ДПС-БСП, и в Осиково – Велин Палигоров от ГЕРБ.

След победата Здравко Иванов написа в своя фейсбук профил: 

Искам да се обърна още веднъж към всички хора, които дадоха своя глас през вчерашния ден за мен и моя екип от „БСП за България и Движението за права и свободи“. Да поздравя и всички, които изразиха гражданската си позиция със своя вот.
Безапелационната победа я приемам като оценка за работата ни и Ви уверявам, че с опита, който натрупахме и с експертизата, с която разполагаме, ще продължим да работим усилено за развитието на общината. Доверието, което получихме, е голяма отговорност за нас и ние ще се стремим да изпълним всичко, заложено в предизборната ни платформа и след четири години Девин и населените места в района да бъдат още по-добро място за живеене, развитие и обучение.
Ще продължим да работим отговорно и прозрачно, в името на всеки един жител на общината!
Благодаря Ви! Бъдете здрави, благословени и все така сплотени!

 

error: Защитено Съдържание!