Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Отбелязаха 50 г. полицейско управление в Чепеларе, почетен знак за началника

50 години от създаването на Районното управление на полицията в Чепеларе бе отбелязан днес. Пред сградата бе открита паметна плоча, а на церемонията присъстваха десетки бивши и настоящи служители на РУ – Чепеларе, представители на местната и съдебната власт. 

По случай юбилея директорът на ОДМВР в Смолян ст. комисар Николай Димов подари на колегите си от Чепеларе икона на св. Архангел Михаил – закрилник на служителите на реда.

Той  пожела на служителите силен дух и непоклатима воля, за да преодоляват всички проблеми, да продължат достойно да изпълняват задачите си с висок морал и професионализъм.

На специално изработени пана в заседателната зала на Районното управление са изписани имената на бившите и настоящите ръководни служители, офицери, инспектори и изпълнителски състав от създаването му до сега.

Началникът на РУ- Чепеларе главен инспектор Иван Славов е награден от министъра на вътрешните работи Валентин Радев с почетен знак ІІІ степен. Отличието му е за съществен принос в борбата с престъпността и опазване на обществения ред и във връзка с празника на МВР 5 юли.

Facebook Comments