Отново издирват Ивелин от Смилян, 2 денонощия го няма

   

Издирва се 23-годишен младеж, изчезнал преди два дни. По молба на близките му е обявен за издирване Ивелин Велинов Узунов, живущ в село Смилян, община Смолян, съобщават от полицията.

Младият мъж е напуснал дома си в събота (26.09.2020 г.) около 9.00 часа. Последно е забелязан около 09:30 часа в центъра на селото. От тогава няма връзка с него и не се е прибирал.

Ивелин Узунов е на видима възраст около 20-25 години, ръст около 182 см, очи – кафяви, облечен е със сива блуза, сини дънки и черни гуменки, тип кецове.

След получаване на сигнал от близките на момчето са организирани издирвателни действия, в които участват около 10 служители на РУ-Смолян, полицейски следови кучета, служители на ТП ДГС – Смилян, доброволци.

„Умоляваме гражданите, които имат информация за местонахождението на лицето да се обадят в най-близкото управление на МВР или на тел.112“, се сочи още в съобщението.

Припомняме, че Ивелин е бил издирван досега няколко пъти. През май 2017-та се бе загубил за девет дена. Намериха го в плевня близо до село Пещера. Октомври същата година изчезна пак и бе открит след малко повече от денонощие жив и здрав.

Всички в селото се надяват момчето и този път да е добре.