Парите, събрани от календар в Смолян, се даряват за здраве на 10-месечно бебе

Парите, събрани от продажбата на календар в община Смолян, ще се дарят за здравето на 10-месечно бебе от Смолян, съобщиха от инициативата „Да покажем красотите на община Смолян в календар“.

„Дойде време да Ви запознаем и с малкото ангелче, на което всички Вие – добри хора, ще помогнете, купувайки календара на община Смолян. Детето се казва Елисавета Антонова Кацарова. Само на 10 месеца е, но за съжаление страда от епилепсия. За да се подобри състоянието на мъничката Елисавета, е нужно тя да бъде подложена на интензивна рехабилитация“, се казва в съобщението. 

Всеки, който желае да закупи календар и да й помогне, може да го направи до 30.01.2019 г. Пред специална комисия от община Смолян ще бъдат отворени кутиите с дарения и ще бъдат преброени събраните средства.

Още на следващия ден дарението ще бъде връчено на семейството. Остават по-малко от две седмици до тогава. Нека всеки, който желае, да сподели тази публикация, за да достигне до повече хора, които искат да помогнат.

Календара може да бъде купен от община Смолян, от салон за красота „Kukla“, магазини за сувенири „Мария“, магазин за GSM-аксесоари на кино „Дружба“, РДТ „Николай Хайтов“, Старата книжарница в Райково или чрез куриер.