Петър Батинков с награда за принос в разкриването на кражба

Смолянчанинът Петър Иванов Батинков бе награден в полицията днес с „ГРАМОТА ЗА ЗАСЛУГИ“ на празника на МВР. Причината – съществен граждански принос за разкриване на престъпление – домова кражба, навременно оказвано съдействие в работата на органите на МВР в Смолян, свързано с отлично заявена гражданска позиция и личен ангажимент.

С отличие „ПИСМЕНА ПОХВАЛА“ бяха наградени четирима служители от сектор „Пътна полиция“ и отдел „Охранителна полиция“ на ОДМВР – Смолян: младши инспектор Ангел Димитров Марчев; младши инспектор Атанас Ангелов Мирчев; младши инспектор Александър Захариев Милковски; младши инспектор Съби Христов Бунев.

Отличията са по повод професионалния празник на служителите от системата на Министерството на вътрешните работи – 5 юли и честването на 142 години от създаването на вътрешното ведомство.

Със заповед на старши комисар Николай Димив – директр на ОДМВР в Смолян, служителите получиха похвали за постигнати високи професионални резултати и съществен принос при изпълнение на служебните задължения. 

Той поздрави служителите по случай празника, изрази своето уважение и признателност към всеотдайността и професионализма, с които срещат предизвикателствата на днешното динамично време и се грижат за опазване на обществения ред, за съхраняването на правата и свободите на гражданите, както и за опазване на техния живот и имущество. Пожела на тях и семействата им силен дух, лично щастие и благополучие.