Полицията залови трима пияни шофьори и един дрогиран

Трима пияни и един дрогиран шофьор залови полицията през последните дни в област Смолян.

32-годишен с инициали С. В. В. от Златоград бил хванат около 9 часа вечерта на 2 март да кара кола след употребата на амфетамин. Задържан бил в ареста за срок от 24 часа.

На следващия ден друг 32-годишен мъж с инициали Б. С. М. от село Црънча, Доспатско бил спрян в 19,20 часа на разклона за селото. Той карал Ауди А4 след употреба на алкохол с концентрация 1,22 промила. Отказал кръвна проба и също бил задържан за 24 часа в ареста.

На националния празник 49-годишен смолянчанин с инициали А. П. А. бил заловен да кара „Смарт“ по бул. „България“ с концентрация на алкохол в кръвта от 2 промила. Водачът дал кръвна проба и е задържан за 24 часа.

Вчера срещу 49-годишна жена с инициали С. Б. Ж. от Смолян е образувано бързо производство, след като била спипана да кара „Алфа Ромео“ с 1,85 промила алкохол в кръвта.

Бургазлия на 26 години бил проверен в стаята му в хотел на Пампорово, където полицаи открили 0.99 гр канабис.

52-годишен смолянчанин подал сигнал в полицията, защото Мерцедесът му, паркиран на ул. „Чинара“, осъмнала със счупено предно стъкло. Деянието е извършено между през нощта между петък и събота.