Респект! Симеон Узунов надделя над заболяването си и е вече висшист

Ректорът на Висшето училище по сигурност и икономика проф. Георги Манолов връчи дипломата на студента Симеон Узунов, който завърши магистратура по социалната му програма, съобщиха от ВУЗ-а. Младият мъж завърши магистратура по „Бизнес администрация“ и благодари на ръководството за възможността да се обучава в доказано висше училище.

„Много се радвам, че се дипломирам. Голяма част от учителите ми в средното училище, а и мои познати, не вярваха, че ще стана висшист. Сега вече държа в ръцете си дипломата за магистър и се гордея с постигнатото, защото сбъднах една моя мечта“, заяви Симеон.

Той благодари на проф. Манолов, който му е дал шанс в живота: „Дължа много на ректора, който ми подаде ръка, така както е помагал чистосърдечно на много други студенти. Желая му да продължава с добрите дела и да дава шанс на хората в неравностойно положение.“

От своя страна ректорът поздрави Симеон за успешно защитената магистратура по „Бизнес администрация“.

„Възхитен съм от духа и желанието му не само да бъде студент, а да има и отличен успех, което му прави чест. Винаги съм подкрепял и ще продължавам да оказвам съдействие на всички, които искат да получат качествено образование по социалната програма на Висшето училище по сигурност и икономика“, заяви проф. Манолов.

Той пожела много бъдещи успехи на Симеон и изрази убеденост, че той бързо ще намери професионална реализация с дипломата.

„Всеки един работодател би трябвало да подкрепи хората в неравностойно положение, защото те заслужават справедливо отношение. А Висшето училище по сигурност и икономика ще продължава да обучава напълно безплатно студенти, които попадат в обхвата на социалната програма на вуза“, допълни професорът.

Вече активно си търся работа и имам нужда от подкрепа в това ми намерение, заяви Симеон.

Facebook Comments