ИзбориПолитикаРегиона

С близо 83% от гласовете Фахри Молайсенов от раз спечели 4-ти мандат в Мадан  

С 82,67% от гласовете на хората, дали своя вот, Фахри Молайсенов от раз спечели своя четвърти кметски мандат в Мадан. За него са гласували 5267 човека.

Двама бяха конкурентите му на тези избори. Светослав Филипов от ГЕРБ получи доверието на 864 човека, а Виктория Бодурова от „Възраждане“ – едва на 72-ма.

С този резултат ДПС вкарва в местния парламент 13 съветника, ГЕРБ и БСП – по двама.

Медиха Халилова е била единствен кандидат за кмет на с. Митовска, Руфат Фелети – на Бориново, Медиха Мекова – на Шаренска, Рукие Кабадалиева – на Ловци, Светлан Младенов – на Средногорци, Митко Радичев – на Боровина, Зеки Мейзински – на Студена, Ахмед Сираков – на Върбина, Емвер Хайдушки – на Чурка.

В конкуренция с други кандидати Красимир Косев от ДПС спечели изборите в Мъглища, Селвина Карагьозова – в Равнища, Емине Османова – в Лещак, Юлия Кисьова – в Леска, Фаик Зотев – в Цирка, Ахмед Ахмедов – в Букова поляна, Мариана Атанасова – в Буково, Бисер Емилов – в Галище.

Всички са кандидати на ДПС.

Селвер Зотев е единственият кмет от друга политическа сила в Мадан – БСП за България. Той е избран за кмет на Равнил в конкуренция на представителя на ДПС Мехмед Куртинов.

В своя фейсбук профил кметът Фахри Молайсенов написа следното:

Над 80 % подкрепа е категоричната Ви заявка да продължим ЗАЕДНО напред, рамо до рамо да градим и надграждаме просперитета на нашия общ дом – Мадан!

Благодаря на всички, които през вчерашния ден отидоха до избирателните секции и гласуваха.

Благодаря на всички, които не пожалиха сили и активно се включиха в нашата кампания, на колегите от листата за кандидат-общински съветници и кметове по населени места, на хората от структурите ни.

На всички членове и симпатизанти на ДПС.

Благодарност и към всички наши представители в СИК и ОИК и ангажираните в изборния процес.

Бъдете сигурни, че и занапред ще разчитаме на Вашата подкрепа и съветите Ви.

error: Защитено Съдържание!