Търсят 20-годишен от Смилян, изчезнал вчера сутринта

20-годишният Ивелин Велинов Узунов е изчезнал вчера сутринта, родителите и съселяните му го търсят. Родителите му подали сигнал на 5-ти май и е обявен за местно издирване. 

Шефът на полицията в Смолян комисар Николай Димов съобщи, че полицаи обикалят със снимки на момчето и разпитват дали някой не го е виждал в целия район.

„Младежът е много скромен и за него не е обичайно да изчезне, а го няма без следа. Всичко, което можахме да се сетим, проверихме. Поетапно по 20-30 души обикалят в района на селото и го търсят. Издирва се от приятели и близки. Опитваме се да разгадаем поне посоката, в която да го търсим. Наистина много хора го издирват, но няма и следа засега“, каза кметът на Смилян Чавдар Червенков.

За последен път Ивелин е заснет да пазарува в хранителен магазин в селото в 7.45 часа вчера сутринта. След това се обадил на баща му. Оттам-насетне телефонът му е изключен. Младежът работел с баща си в железарския им магазин.

Във фейсбук профила на селото „Смилян днес“ вчера е публикувана снимката на момчето. Там пише, че Ивелин е изчезнал на 5-ти май около 8 часа сутринта. Последно е видян в Смилян, в близост до фурната. Има и призив: Ако някой има информация, да се обади на тел: 0889 543 556.

Facebook Comments