Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Теглиха закъсали коли по пътя към Мугла, пробиваха път за болен на хемодиализа

Три джипа по пътя за Мугла закъсали в неделя и били теглени в големите преспи. Вчера пък бил проправян път към „Кайковска махала“ в село Турян, за да осигурят транспорт на хемодиализно болен човек до МБАЛ – Смолян.

От снегопочистващата фирма „Клинър“ ООД изпратиха съобщение, че с тяхна техника са извадили закъсали коли по пътя за с. Мугла. „На 11.02.2018 г. след 18-часова работа две машини на фирмата успяха да пробият пътя за с.Мугла. Шофьорите на двете машини са извадили от големите преспи и три джипа, които не са могли да помръднат. Водачите са били без храна и без мобилна връзка и само късметът е бил на тяхна страна“, се казва в прессъобщението. 

Вчера пък, на 12.02.2018 г., по получен сигнал от община Смолян служители на дружеството успели да проправят път към „Кайковската махала“ в селоТурян , за да може да бъде спасен човек на хемодиализа в тежко здравословно състояние.

Снимки: „Клинър“ ООД

Facebook Comments