Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Заради изпусната цигара кола падна в река Арда

Заради изпусната от шофьор цигара автомобилът с водача и неговия спътник е паднал в река Арда, съобщи полицията в Смолян.

Инцидентът е стара вчера, около 12 ч. в Рудозем, на ул.“Паисий Хилендарски“. Лек автомобил „БМВ“ 740 IL, собственост на 22-годишен мъж от гр.Троян, бил управляван от 23-годишен рудоземчанин. На седалката до него се возил 20-годишен младеж също от Рудозем.

Водачът изпуснал запалена цигара по време на шофиране, явно се навел да я търси и загубил контрол над автомобила, който поднесъл, излязъл вдясно от платното за движение и паднал в коритото на река „Арда“.

Двамата мъже са с леки наранявания. След извършен медицински преглед в ЦСМП-Смолян водачът е освободен. Пътникът е прегледан във ФСМП-Рудозем и също е освободен.

Използвани са предпазни колани. Произшествието е посетено от екип на „Пътна полиция“ и е взето отношение по Закона за движение по пътищата.  Автомобилът е изваден от речното корито от екип на РСПБЗН-Рудозем, се сочи още в прессъобщението.

Снимка: flagman.bg

Facebook Comments