Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Убийство и самоубийство в кола на Пампорово снощи

Два трупа с огнестрелни рани и оръжие са намерени в кола на пътя в Пампорово снощи.

„Около 23,25 часа на тел. 112 е получено съобщение че на пътя между хотел „Стрийм ризорт“ и вилно селище „Малина“ в лек автомобил има труп на мъж и жена с кръв. Веднага на място е изпратена полицията, съобщи ст. комисар Николай Димов – директор на ОД на МВР в Смолян.

Установено е, че в автомобила с пловдивска регистрация „Ауди“ има два трупа – на мъж и жена с видими огнестрелни рани по телата на двамата. На място е изпратена дежурна оперативна група от Районното управление на Чепеларе. Екип на спешна Медицинска помощ е констатирал смъртта. Извършен е оглед, образувано е досъдебно производство.

Мъжът е на около 50 г, а жената на около 40 години, от Пловдив са. Не се съобщават имената им все още, защото не са уведомени близките им.

На мястото е намерен пистолет.  Труповете са в съдебна медицина за аутопсия, автомобилът е в полицията, защото предстоят огледи и на светло.

Facebook Comments