Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

„Титан“: Из Смолян се движат трактори с вдигнати гребла, не са наши

Из град Смолян се движат трактори с вдигнати гребла и хората се дразнят като си мислят, че това са наши машини. Това не е така. Нашите машини работят по мрежата и като цяло са обозначени с надписи на фирмата, съобщи Здравко Перчемлиев – ръководител в снегопочистващата фирма „Титан“.

Той каза, че им звънят граждани на Смолян, защото смятат, че това е съгласувано с ръководството на общината, което не е вярно. „В момента примерно чистим Витошка с помощта на полицията“, допълни Перчемлиев. 

По отношение на слуха, че от „Титан“ искали пари, за да почистят дадена улица Перчемлиев заяви, че това не са техни хора. „На мои служители пари не са предлагали до момента. Но предполагам, че има нещо вярно, защото тези трактори, които се движат с вдигнати кофи, са на частници и те си търсят работа. И естествено, че за да почисти някакъв участък, ще иска пари. Нашите машини се движат по график и всичко е нормално. Няма непроходими места в града. Все пак са зимни условия. Вчера видяхте, че целият град е на черно, а от снощи има 40 см нов сняг“, каза ръководителят в „Титан“.

В същото време във Фейсбук смолянчани непрекъснато споделят снимки с непочистени улици, а шофьори недоволстват.

Преди малко кметът на Смолян призова през профила си: „Моля изпращайте снимки от непочистени улици на e-mail: [email protected] с посочени: трите имена на автора на снимката с дата, ден, час и мястото, където е направена.“

Водещата снимка е от профила на кмета Николай Мелемов, качена преди 2 часа.

Facebook Comments