Уволниха шефовете на ДФ „Земеделие“ и на ОД „Земеделие“ в Смолян

Шефът на  Държавен фонд „Земеделие“ (ДФЗ) в Смолян Денислав Костов и шефката  на Областната дирекция „Земеделие“ са освободени длъжност с днешна дата. Това става дни след като бе уволнен директорът на Южноцентралното държавно предприятие Ботьо Арабаджиев.

Денислав Костов

„Всяко начало има и своя край… Преди повече от 11 години се включих в екипа на ОД на ДФ „Земеделие“ Смолян. Хора различни, цветни, емоционални, но преди всичко експерти. Винаги сме живели с проблемите на хората от региона, били сме в услуга на земеделски стопани, общини, бизнес. След толкова години заедно и като ръководител на Институцията „новата“ власт реши, че трябва да се разделим, правилно или не няма да коментирам, ще оставя времето да покаже“, написа преди малко в профила си Денислав Костов.

Костов е общински съветник от групата на ГЕРБ в Смолян, той бе кандидат за народен представител в предходните избори.

В обръщението си от днес бившият вече шеф на ДФЗ благодари на своите колеги за всеотдайността, с която са работили заедно.

„Благодаря на всички хора и институции, които ни подкрепяха, винаги и само с едничката мисъл да сме в помощ на нелекия живот на хората от региона. Разбира се, много неща не зависят от нас, но винаги се борихме и отстоявахме интереса на нашите бенефициенти, без значение партийни, религиозни или друи принадлежности. Вярвам и за напред, въпреки че няма да съм част от Държавен Фонд „Земеделие“ по един или друг начин ще съм полезен на земеделците и региона. Бъдете здрави!“, пише още Костов.

Водеща снимка: Личен архив