Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

За лечение на онкоболна и дете със слухови проблеми продават екипи на футболисти

Жител на Рудозем инициира благотворителна кампания „Дари любов, спаси живот!“, продавайки спортните екипи на знакови футболисти от българското първенство. Кампанията е изнесена и във Фейсбук. Тя е започната от Бисер Бораджиев, а целта му е да се съберат средства за лечение и рехабилитация на онкоболна жена и малко дете с вродени слухови проблеми от общината. 

На благотворителния търг са обявени фланелките и гащетата на Николай Бодуров, Кирил Десподов, Камен Хаджиев, Мартин Райнов, Димитър Евтимов, Костадин Гаджалов, Валери Божинов, Тодор Неделев с техни автографи.

Семейство от Разград – Георги и Милена Керкелови, пък продават благотворително екипите на Кешеру и Моци.

Очаква се към кампанията да се присъединят и още знакови имена от родният футбол. Всеки желаещ може да наддава за фланелките на родните футболист онлайн и да даде и друго дарение, като пише на организатора. 

Фланелките на футболистите ще бъдат изложени и в спортната зала в Рудозем преди началото на детския турнир на 21-ви декември. По време на детския, както и на мъжкия турнир, който ще се проведе следващата седмица в миньорския град, ще има и дарителски кутии за дарения.

Краят на кампанията е на 28 декември, когато ще бъдат обявени и събраните средства.

Facebook Comments