Златоград се готви за футболен турнир „Шампион на шампионите“

За четвърта поредна година Златоград ще бъде домакин на детския турнир по футбол „Champion of champions 2017“ от 23-ти до 27-ми август.

Надпреварата ще се проведе на стадион „Златоград“ и в нея ще вземат участие деца, родени през 2005, 2006 и 2007 година от 12 отбора.

Отборите, които са заявили желание да се включат, са следните: ФК „Витоша Бистрица” –  София, ФК „Локомотив” – Дряново, ФК „Родопи” – Момчилград, ФК „Левски” – Карлово, Академия „ДИТ” – София, ФК „Родопа“ – Смолян, ФК „Олимпия“ – София, ФК „Арда 1924“ – Кърджали, ФК „Хасково“, ФК „Пълдин” – Пловдив, ПФК „Нефтохимик 1962″ и домакините ФК „Златоград”.

Детският турнир се организира от община Златоград с подкрепата на Агенцията за спортен маркетинг „Revolution§Remisol” и спортната общност в града. Той е под патронажа на кмета Мирослав Янчев.

Детският турнир „Шампион на Шампионите“ е единствен по рода си в България, некомерсиален, с благотворителни идеи, изцяло насочен към децата и техните футболни мечти.

Организаторите се опитват да го превърнат в празник на себеотдаването и уважението, приятелството, футбола, детския блян, в празник за всички деца, които ще могат да се запознаят със свои връстници от цялата страна, за да се родят нови приятелства, нови герои, нови детски шампиони.

Facebook Comments