Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

15 полицаи търсят за дирекцията в Смолян  

15 вакантни длъжности към Областната дирекция на МВР в Смолян обяви със своя заповед от 24 януари 2018 г. министърът на вътрешните работи, съобщи пресслужбата на ведомството днес.

12 от свободните места са за полицаи, а три – за младши автоконтрольори.

Изискванията към кандидатите  са следните: да имат българско гражданство; да не са осъждани за умишлено престъпление от общ характер, независимо от реабилитацията; да не са привлечени като обвиняеми или да не са подсъдими за умишлено престъпление от общ характер.

Има и редица специфични изисквания – да не са по-възрастни от 40 години към датата на обявяване на конкурса; да имат завършено средно образование; да отговарят на минималните изисквания за физическа годност и психологична пригодност; да притежават свидетелство за управление на МПС категория „В“ или по-висока и да отговарят на медицинските изисквания за работа в МВР.

Документи по обявения конкурс ще се приемат от 30.01.2018 г. до 19.02.2018 г.  в сектор “КАПОЧР”  към отдел „Административен“ при ОДМВР Смолян – гр. Смолян, бул. “България”  № 67.

Снимка: trafficnews.bg

Facebook Comments