Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

АПИ възлага проект за ремонт на третокласния път през Фатово

Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ) обяви поръчка за изработване на технически проект за третокласния път Рудозем – Смолян през Фатово, предвиден за ремонт.

Началото на участъка е от кръстовището с второкласния път Средногорци – Рудозем – границата с Република Гърция. Краят е новото кръстовище с Главната пътна комуникация на Смолян в кв. Райково.

Общата дължина на участъка, подлежащ на проектиране, е 22.115 км. Изключени са от заданието само 110 метра на излизане от Смолян, където преди години част от пътя се свлече и за този отрязък вече има готов проект.

Прогнозната стойност за поръчката е 290 000 лв. без ДДС, осигурени от бюджета на АПИ, а офертите ще се отварят на 27 ноември.

Избраният изпълнител има за задача да извърши инженерно-геоложки проучвания, геодезически замервания, конструктивно обследване на съоръженията и да изготви технически проект за основен ремонт на отсечката. В проекта ще бъдат уточнени необходимите ремонтни дейности и тяхната индикативна стойност.

Facebook Comments