Цвета Караянчева в Смолян: Човек е толкова свободен, колкото иска да бъде

Човек е толкова свободен, колкото иска да бъде. Свободата е избор и ако ти си избрал да бъдеш свободен, няма кой да ти го забрани. Така че бъдете свободни, родопчани! Гордейте се и винаги почитайте своите герои, заяви председателят на Народното събрание Цвета Караянчева пред журналисти в Смолян.

Тази вечер тя участва в тържествените чествания, посветени на 106 години от Освобождението на Родопите. Днес е и празникът на град Смолян.

По думите й единение трябва да има в името на общите каузи, в името на националните идеали, но постави политиците под условие.

„Защото ние, политиците, понякога бягаме от това единение, противопоставяйки се политически, но винаги трябва да мислим за хората, които са ни избрали, които са ни пратили да работим за тях. Така, че преди всичко е нужно единение в името на общата кауза България“, подчерта Цвета Караянчева.

Тя пожела успех на кмета на Смолян в това, което прави за града и успехи на смолянчани.

„Ние имаме много древна история, имаме своите поуки и трябва да предаваме на идните поколения тази гордост и своята история“, допълни председателят на Народното събрание.

Facebook Comments