Благотворителен концерт след тренировъчен лагер по спортни танци в Смолян

Благотворителен концерт в подкрепа на деца, които искат да участват в културни мероприятия, организират две танцови школи от Смолян и Бургас.

Невероятните танцьори от школа „Дюн“ – Бургас, са на гости в студиото на шампионката по спортни танци Павлина Георгиева – PG DanceStidio.

47 деца провеждат своя тренировъчен лагер в Смолян от 31-ви март до 5-ти април в танцовото студио на Павлина.

Гостите са носители на много награди от участия в национални и международни състезания по модерни танци. Отдадени на танца, децата упорито и неуморно тренират по 8 часа всеки ден, за да изненадат жителите на Смолян с вълнуващ и емоционален концерт.

Заедно с тях на 5-ти април в 18.30 часа своите умения по спортни танци ще покажат и малките възпитаници на Павлина Георгиева.

„Заповядайте В РДТ “Николай Хайтов” да се насладите за 1 час на магията на латинотанците, контемпорари и афроденс, представени за вас със съвместното участие на PaulaGeorge DanceStudio и танцова школа “ДЮН” – гр. Бургас. Благотворителното събитие е организирано под патронажа на община Смолян в подкрепа на деца от гр. Смолян за участия в културни мероприятия“, съобщават от танцовото студио.

Facebook Comments