Член на клуб „Зевзек“ почина при товарене на дърва, моторист пострада тежко

Вчера при инцидент в гората почина 50-годишният Невен Заимов от Смилян – член на клуб „Зевзек“ в Смолян, дистрибутор на „Хускварна“. В следобедните часове с други мъже товарели дърва. По някое време машината тръгва на заден ход по нанадолнището, щипката го удря, камионът се преобръща се и го притиска. Невен Заимов починал на място. Другият мъж с него пострадал тежко и е приет за лечение в областната болница. Още два души са били на мястото, но не са пострадали.

В събота окол18,20 часа в Смолян стана катастрофа между „Шкода Октавия“ и „Ауди“. Инцидентът е станал на около 200 метра от ресторант „Рибката“ в посока към Пампорово.

19-годишният водач на „Шкода“-та с инициали К.К. навлязъл в насрещната лента за движение и се ударил в товарния автомобил „Ауди А4 Авант“, зад волана на който бил 35-годишен софиянец. Леко ранен, без опасност за живота, е 19-годишният шофьор, който е с разкъсно-контузна рана на главата. Оказана му е медицинска помощ в МБАЛ-Смолян и е настанен за наблюдение.

По-рано същия ден, около 13,23 часа на пътя между Кричим и Девин 49-годишен моторист от Пловдив на лява крива се поднесъл и паднал под пътя. Човекът е с контузия на ляво рамо, счупени 5-то и 6-то ребро вляво и травма на бял дроб. Транспортиран е от екип на ФСМП-Девин в МБАЛ-Пловдив.

Произшествията са посетени от екипи на „Пътна полиция“.

Снимка: I see you КАТ Смолян