Десет коли, климатик и кафемашина потроши пиян в Чепеларе

Пиян 20-годишен младеж потрошил 10 автомобила, климатик и кафемашина на три улици през нощта срещу 20 януари в Чепеларе.

В неделя сутринта жалби за вандалски действия по автомобилите си подават 45-годишен собственик на „Фолкваген Голф“, който намира колата си със счупено ляво странично огледало за обратно виждане.

30-годишен собственик на „Дайхацу Фероза“ също се жалва за строшено странично огледало. Оплаквания за строшени странични огледала на „Фиат Типо“ подава 71-годишен мъж, а също 35-годишен собственик на „Опел Вектра“, 18-годишно момиче – собственик на БМВ, 34-годишен за „Рено Клио“, 38-годишен за „Ситроен Ксара Пикасо“, 50-годишен за „Ленд Роувър“ и „Мерцедес“.

Управителят на супермаркет от известна верига подал жалба за счупен климатик на магазина. Собственичката на друг магазин има счупен дисплей на кафемашина.

Криминалистите разкрили кой е извършителят – 20-годишен младеж с инициали К.Р., който е задържан за 24 часа.

Предната вечер той пил алкохол в дома си, а после отишъл на дискотека. Заедно с приятел си тръгнали от нощното заведение и по пътя младежът се развинял, трошейки всичко, което му се изпречва на пътя.

Facebook Comments