Полицай почина пред болницата в Смолян, джипът му ударил две паркирани коли

46-годишният полицай Васил Стоев почина, излизайки от болницата с колата си днес. Останал неуправляем, джипът му ударил два паркирани автомобила.

„Той днес си е бил на работа. Отива сутринта, но преди 10 часа му прилошало. Попитал началника си за разрешение да отиде до болницата, защото го заболял стомахът. Колегите му предложили да го закарат, но той предпочел да отиде със своята кола. Отива до болницата. Минал е през джипито и си е взел направление за преглед при специалист. Той си беше хипертоник, с ендокринологично заболяване. Но тръгвайки си от болницата, се качил на автомобила си и потеглил от паркинга точно пред Спешна помощ. И буквално няколко метра по-нататък, по стръмното, на изхода от болницата, умира. Колата тръгва на заден ход и се удря в два паркирани автомобила, като им причинява не много сериозни щети. Добре, че не е имало пешеходци, защото щеше да стане по-лошо“, разказа ст. комисар Николай Димов – директор на ОД на МВР в Смолян.

Васил Атанасов Стоев е бил старши полицай, водач на патрулен автомобил от Охранителна полиция. Семеен, оставил е сираче, момиче на пет години.

Пламък.бг поднася съболезнования на близките му.
Facebook Comments