Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Двамата, които пребиха почти до смърт момче от Устово, остават в ареста

Двамата мъже, които пребиха почти до смърт 27-годишния Георги Кадиев от Смолян, остават в ареста.

Смолянскят съд уважи искането на  прокуратурата за постановяване на най-тежката мярка – задържане под стража за побойниците.

Съдът прие, че е налице обосновано предположение за извършените от тях две престъпления, както и че могат  да се укрият от правосъдието.
На Събин С. и на Момчил М. от Хасковско е повдигнато обвинение за хулиганство при изключителна дързост и за причиняване на средна телесна повреда. За тези престъпления ги  заплашва до 5 г. затвор.

След спречкване заради момиче в четвъртък 27-годишният Георги Кадиев е бил удрян с големи цепеници в главата. Черепът му е счупен на няколко места. В момента той е на лечение в Клиниката по неврохирургия в УМБАЛ „Св. Георги“ – Пловдив.

Криминалният инцидент е станал в кв. Петровица на Устово в присъствието на малолетни и непълнолетни деца.

Преди да насочат пострадалия към Пловдив лекарите в Смолян констатираха множество фрактури на черепа и ограничени вътремозъчни кръвоизливи. Не се ангажират с конкретна прогноза за живота му.

Снимка: rodopinews.com

Facebook Comments