Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Един от първите тотомилионери, неделинец, е арестуван за убийството в Наречен

Бизнесменът Севдалин, който по-рано днес беше арестуван за убийството на своя бизнес партньор край Нареченски бани, е един от първите тотомилионери в България, съобщи TrafficNews.bg.

Мълвата гласи, че мъжът, който е родом от Неделино, пуснал фиша заедно с двама свои приятели. Те не се разбрали за парите и пребили Севдалин, за което били осъдени на затвор.

Междувременно новоизлюпеният милионер инвестирал в заведения в Нареченски бани. Отворил „Соленото изворче“ и още един ресторант малко по-нагоре по пътя за Пампорово.

Хората в региона коментират, че след като излезли от затвора, двамата бивши приятели на Севдалин си отмъстили.

И двата ресторанта били нееднократно подпалвани, като дори в момента тече ремонт на крайпътното заведение. Именно то станало арена на смъртоносната свада между съдържателя Севдалин и столичния бизнесмен, чието тяло бе открито по пътя за Пампорово преди часове.

Двамата били съдържатели на заведение в центъра на селото.

Освен Севдалин за убийството на софийския бизнесмен е арестуван и синът му Марин.

Тялото на съдружника му било открито с много порезни рани в микроязовир по пътя за Пампорово. Двамата имали крайпътно заведение и се предполага, че са се скарали за пари, стигнало се е и до бой.

Facebook Comments