Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Евтим Милошев ще снима сериал „Дяволското гърло“ в Смолян

Сериал с работно заглавие „Дяволското гърло“ ще снимат в Смолян Евтим Милошев и Любо Нейков с „Дрийм Тийм Прадъкшънс“ АД.
Днес кметът на Смолян Николай Мелемов се е срещнал с екипа на предаването и като част от подготовката на снимки за сериала.

„Градът  е чист, подреден и красив. Централната част е впечатляваща. Пред нас стои важен проект, както за нас като продуцентска компания, така и за Нова телевизия,  която застана зад него. Работното заглавие на филма е „Дяволското гърло”. Това са 12 епизода на емблематичен сериал, който като цяло е криминална история,  като зад нея има човешки истории и съдби, свързани с националната ни биография, с регионите, които са със смесено население. Искаме да направим проект, който да заобича цяла България. След „Комиците” и „Откраднат живот” искаме да направим най- доброто”, представи проекта си Милошев.

Кметът Мелемов дал своята пълна подкрепа за проекта и заявил,че община Смолян ще стане част от него.

Популярният продуцент разкри защо с екипа му са избрали нашия край. 

„Избрахме  Смолян, защото е столицата на Родопите , това е нашето усещане. Тук може да постигнем силно отношение към зрителите. Стилистиката на този център, който има собствен характер, много добре поддържан, има уникалност, специално по отношение на визията. Нашата история, вкарана в Родопите, ще има изключителен интерес за зрителите на България. Това е първият сериал след  10 ноември,  който излиза от София и се позиционира извън столицата”, обясни Милошев. Според него хората са много гостоприемни.

Към 15 юли т.г. ще започнат и снимките, а екипите ще започнат работа две-три седмици по-рано. В момента екипа оглежда емблематични за града ни сгради.

„Днес много се говори за национални ценности, за сблъсъка на религиите,  бежанския поток и тероризма. Говори се за това, че можем да загубим Родопите, това в обществото го има като усещане. Всички ние сме хора – българи и религиите не са нещо, което трябва да ни разделя. Това е дълбокото послание на филма”, разкри още от сюжета Евтим Милошев.

„С подкрепата на общината ще направим всичко и ще стане нещо много добро“, допълни той.

Facebook Comments