Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Готвят зрелищен Пампорово байк фест

В Пампорово тече трескава подготовка за лятото, много приятни изненади за туристите обещават от курорта за новия сезон.

Лифтовете ще започнат работа на 16-ти юни за най-нетърпеливите колоездачи и гости на Пампорово, а само седмица по-късно ще се проведе едно от най-големите вело събития в България и региона – зрелищния  „Пампорово Байк Фест 2018“.

От тази година в курорта стартира мащабна програма за подпомагане развитието на летния планински туризъм,  като се създават множество новости и подобрения към съществуващата инфраструктура за привличане на все повече туристи през лятото.

На 16-ти юни с пускането на лифтовете в курорта ще отвори врати за шеста поредна година Велопарк Пампорово, който успя да се докаже като най-големия и разнообразен парк за планинско колоездене на Балканите – предпочитана дестинация на множество българи и колоездачи от цяла Европа.
От 21 до 24 юни ще се проведе четвъртото поредно издание на Пампорово Байк Фест

По време на фестивала се организират множество различни събития, сред които състезание по спускане от клас 1 на Международния колоездачен съюз, детско състезание, държавен шампионат по форкрос, както и третия кръг от Балканската даунхил купа.

Facebook Comments