Хайри Садъков е водач в листата на ДПС – Смолян

Салих Аршински

Хайри Садъков е водачът в листата на Движението за права и свободи в предстоящите парламентарни избори за Смолян, съобщи областният лидер на партията Салих Аршински.

Садъков е дългогодишен председател на местния парламент в Мадан, дългогодишен председател и на ДПС-структурата в Мадан. Бивш началник на Агенцията за рибарство и аквакултури в Смолян.
На второ място е Елисавета Кехайова – няколко мандата зам.-кмет на община Кърджали. Тя е родом от община Неделино и е съпруга на неделинския кмет Боян Кехайов.

Трета е Наташа Василева – бивш директор на социалната служба и общински съветник в Девин.

Четвърти е Атанас Пържанов – общински председател на ДПС  в Доспат, бивш началник на „ВиК“, със собствен бизнес.

Пети е Милен Журналов – общински председател на ДПС в и общински съветник в Смолян.

Шести е Ферат Емин – дългогодишен кмет на община Баните. Седми е Филип Делисивков – общински председател на ДПС в Чепеларе от две години, занимава се с частен бизнес. Осми е Емил Кехайов, който работи в сферата на трудовата медицина. Той е от община Рудозем, секретар е на Областния съвет на ДПС.

„ДПС първа обявява листата си в Смолян. В това търся знак, че ако досега сме били втори, трети или някаква друга поредност, с това първо обявяване на листата държим да покажем, че ние сме наясно с целите, които сме си поставили и с достатъчна увереност, че те могат да бъдат постигнати естествено с много работа на целия партиен апарат. Целите, които си поставяме на предстоящите избори, са два депутатски мандата“, заяви Салих Аршински пред журналисти.

„Обявяваме листата с ясното съзнание, че много от политическите сили са в период на ежби кой да води бащина дружина и кой къде да бъде в листата. С пълното съзнание какво целим и как да го постигнем. Остава само да направим това в предстоящите дни до изборите и да постигнем поставената задача.За мен няма да бъде учудващо, ако ДПС се окаже първа политическа сила на територията на област Смолян. Имайки предвид резултатите от последните парламентарни избори“, посочи още Аршински.

Facebook Comments