И Интерпол ще обяви за издирване Владимир Куцев от село Ряка

Утре родителите на Владимир Куцев от смолянското село Ряка ще разговарят с Външно министерство, за да го обяви и Интерпол за издирване, съобщи кметът на селото Милко Чаушев.

35-годишният Владимир е изчезнал на 1-ви май от квартирата му в германския град Оберхаузен и до сега няма следа от него. От два дни в профила на родопчанина има съобщение на немски от Светослав Илиев. То гласи следното: „Това лице е изчезнало от 1 май. Ако някой го е виждал, моля да се обади на телефон 015772132787 или в полицията. Той живее в Оберхаузен, Северен Рейн-Вестфалия. Моля, предайте по-нататък. По последна информация той е видян на главната гара в Оберхаузен“.

От селото разказват, че последно Владимир е бил заедно в квартирата с приятели и някакъв албанец, който му бил шеф. Албанецът го изкарал в три часа през нощта навън. И оттам-насетне никой не го е виждал. Телефонът му е изключен.

„Момчето работи в строителството повече от 4 години. В селото всички го познават като много готин човек, весел, добър“, казва още кметът.

Владимир си има майка, баща и по-малък брат, които си живеят в Ряка. По техен сигнал е обявен за международно издирване.

Facebook Comments