Кандидатът за кмет на Баните Павлин Белчев: Длъжни сме да се изправим след жестокия удар на съдбата

Заставам пред вас като кандидат за кмет на община Баните, издигнат от ПП ГЕРБ. Знаете, че пандемията промени съдбата на много хора, някои загубиха работата си, а други изгубиха битката за живота си. Моето семейство е също част от тази черна статистика – загубихме баща ми и чичо ми – Милен и Невен. Длъжни сме обаче да се изправим след жестокия удар на съдбата и да продължим. В името на децата си, на близки, приятели, на самите нас – заявява в обръщение към жителите на община Баните кандидатът за кмет от ГЕРБ Павлин Белчев.

По думите му позитивното от пандемията е това, че още от началото й със семейството му заживяват в общината, поради възможността за дистанционна работа.

„Знам, че част от жителите на общината не ме познават толкова добре, но считам, че това не е негатив, а напротив – дава ми възможност да изградя чисти отношения с всеки един от вас“, допълва той.

Младият Белчев е категоричен, че в рамките на своето управление баща му Милен е успешен кмет и счита, че неговото дело трябва да бъде продължено и надградено, защото община Баните заслужава това.

„Разчитам на вас, че ще ме припознаете като достойния избор, защото имам увереността и амбицията, че ще бъда човек, който гради и създава. Сигурен съм, че образованието ми, натрупаният професионален опит и създадените контакти на различни нива в администрацията ще ми помогнат да осъществя поставените си цели. Смятам да водя позитивна кампания, без лични нападки и обиди, защото това не е моят подход на работа. Вашата подкрепа ще бъде изключително важна за мен, за община Баните и за всички нас!“, казва в заключение кандидатът за кмет.  

(ПЛАТЕНО СЪОБЩЕНИЕ)

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!