Клетви по колата на ходжа-лечител от Мадан гневят хората

Алейдин Тахиров от Мадан, представящ се за ходжа и лечител, шокира всички с „украсата“ на колата си. Преди малко софиянец го снимал и публикува кадрите във Фейсбук със заглавие „Господи, колко мъка има по този свят“.

Черният фолксваген на самозвания лечител е облепен отвсякъде, включително с клетви. На предната част, непосредствено върху регистрационния му номер се мъдри проклятието: „Който ме удари или открадне Всевишниа дано го нападне“.

На задния капак с метални букви е изписал и името си погрешно: „Алеидин Тахиров“.

На задната броня блестящите букви изписват: „Който ме мрази все под мен да лази АМИН“.

Съдейки по другите два надписа, явно ходжата е любител и на високите скорости, тъй като е написал: „Много мръсно ме издуват“ и „Хвърлям яко – пази се от ремуса“.

На задното му стъкло пък е залепен текст със следното съдържание: „Автомобилът е със видеонаблюдение, виждам всичко около мен“. От лявата си страна задното обзорно стъкло рекламира музикален състав на плакат. Отгоре на капака е забито българско знаме.

При тази „украса“ логичен е въпросът как не го глобяват, като задното стъкло е неизползваемо за целта, за която трябва.

Преди две години за него писа местен вестник в Смолян. Според публикацията Алейдин Тахиров от 15 години живее в Мадан, но е роден в село Бенковски. Завършил ислямско духовно училище в Шумен.

Пред медията разказва, че през 2002 г. преминал тежка болест, изпаднал в кома без причина. Тогава, насън му се явил стар човек с дълга бяла брада и му казал, че го надарява с дарба да помага на хората, да им гледа на Корана, да им открива и разваля магии.

Снимка: 24smolian.com

40-годишният ходжа твърди, че лекувал всякакви болести, изключение на диабет и тумор.

Автор на снимките с колата: Венелин Попов

Facebook Comments