Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Кметове идват в Пампорово за среща министър Вълчев

Кметове от цялата страна ще участват в двудневна среща на тема образование в Пампорово. Във форума участие ще вземе министърът на образованието Красимир Вълчев и над 150 градоначалника, съобщиха от областната управа в Смолян.

Т.нар. трети партньорски форум на Института за интегрирано управление на общините към ВСУ „Черноризец Храбър“ ще стартира в 13,30 часа на 22-ри февруари (петък) в Конферентна зала на хотел „Мургавец“. Той се организира съвместно с областната администрация на Смолян.

Кметовете ще коментират добрите практики и нови идеи за адекватна реакция на местната власт, европейската и национална визия за ролята на образованието в контекста на предизвикателствата на Ерата 4.0.

В петък от 17,30 часа в заседателната зала на община Смолян министър Вълчев ще участва в граждански диалог на тема образование заедно с депутатите, кмета на Смолян и областният управител.

Facebook Comments