Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Колеги от бранша наградиха посмъртно Коце Хаджийски

Колеги от туристическия бранш наградиха посмъртно председателя на Туристическо дружество „Силивряк“ Костадин Хаджийски от Триград. Той бе удостоен с грамота за принос в развитието на туризма в района на Девин. Наградата прие големият му син Веселин Хаджийски. 

Това стана днес при откриването на тридневното туристическо изложение „Планините на България – гостоприемство в четири сезона“.

Георги Пампоров, който е председател на Съюза на родопските хотелиери и ресторантьори и изпълнителен директор на Организацията за управление на туристически район „Родопи“, помоли всички присъстващи на събитието да отдадат заслужената почит на Костадин Хаджийски. Каза, че той е бил радетел за развитието на туризма, човек с голямо сърце, инициатор, подкрепящ всяко начинание, развиващ туризма в района на Триград.

Обръщайки се към сина му Веско, той каза: „Поклон пред паметта на баща ти, който направи първия семеен хотел в този район“.

„Тази грамота е само малка частица признание за огромния труд, който Костадин Хаджийски извърши за развитието на туризма в Родопите. Поклон!“, каза от своя страна председателят на РТА „Родопи“ Пантелей Мемцов.

Facebook Comments