Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Пампорово става домакин и на Световното по ски за журналисти през 2018 г.

Курортът „Пампорово-Мечи чал“ спечели домакинството на 65-ото Световно първенство по ски за журналисти през 2018 година, съобщиха от „Пампорово“ АД. Състезанието се организира от Международния ски клуб на журналистите /SCIJ/. Курортът ще посрещне повече от 200 журналисти от над 40 страни – професионалисти в различни сфери на журналистиката, обединени от интереса и ентусиазма си към ски спорта и планините.

„Пампорово-Мечи чал“ е домакин и на традиционното Националното първенство по ски за журналисти, което ще се проведе на 25 и 26 февруари 2017 на писта „Стената“, съвместно с Асоциацията на ски учителите в България.

Най-големият форум в света за професионални ски учители INTERSKI CONGRESS ще се проведе в Пампорово през 2019 г. Конгресите на Международната асоциация на ски учителите се провеждат на всеки 4 години, като целта им е да популяризират снежните спортове и учителите от цял свят да обменят опит за методиките в обучението.

Facebook Comments