Промоционални цени на лифт картите за „Пампорово-Мечи чал“ 

Краят на зимния сезон все още не е приключил, а резултатите от протеклия до момента зимен сезон в Пампорово и Мечи Чал са повече от успешни. Дружеството, стопанисващо лифтовите съоръжения в Пампорово и Чепеларе – „Пампорово“ АД отчита над 30% ръст на броя туристи в ски зоните и запазване на профила на туристите по националност. Отчита се значителен ръст на ирландски, румънски и израелски туристи и запазване на българите като приоритетен пазар.

От 27 март в Пампорово и Мечи Чал влизат в сила по-ниски промоционални цени на лифт картите и ски услугите в гардеробите на Пампорово АД с до 30% отстъпка.

Цената на целодневна лифт карта за ски зона Пампорово с възможност за ползване на лифта и в ски зона Мечи Чал ще струва 39 лв. за възрастен и 25 лв. за дете от 7 до 12 ненавършени години, а лифт картата само за Мечи Чал ще струва 27 лв. за възрастен и 17 лв. за дете от 7 до 12 г.

На разположение на всички туристи в ски зоните са шатъл бусове, които регулярно по график осъществяват връзка между Пампорово и Мечи Чал.

Пампорово и Мечи Чал продължават да посрещат туристи до Великден с много добри условия за ски и сноуборд. Въпреки високите температури и топло време, в двете ски зони условията за зимни спортове остават все още много добри и приканват всички любители на снега да се възползват от оставащите последни 20-ина дни до закриването на сезона.

Почти цялата ски зона все още е отворена и посреща ежедневно своите туристи със слънчево време.

В момента в Пампорово и Мечи Чал има 13 отворени ски писти, които се обслужват от 100% работещи лифтови съоръжения. Северните писти са с устойчива и твърда снежна настилка, която позволява на туристите, избрали да почиват в края на март и началото на месец април, да се порадват на снега, планинското слънце и ненатоварените писти.

Само след броени дни Пампорово и Мечи Чал ще станат домакини на последните за сезона състезания от държавния спортен календар в едни от най-атрактивните дисциплини в зимните спортове Слоупстайл и Биг Еър на 28 и 29 март на Мечи чал в Чепеларе.

Ще се състои също паралелен гигантски слалом, паралелен слалом и маратон от 30 март до 1 април в Пампорово.

Веднага след това на 1 и 2 април следва седмото поредно издание на уникалната снежна байк надпревара Winter Bike Duel 2017 на писта Мечи Чал, а Пампорово ще завърши спортния цикъл за сезон 2017-та с националния шампионат на ски учителите на 5 април.

Зимният сезон в Пампорово и Мечи Чал ще бъде официално закрит след Великденските празници, с провеждане на дългоочакваното трето издание на Stavri Invitational Pool Party и с безплатни лифтове за всички гости в Пампорово и Мечи чал на 17 април.

В синхрон с намаленията в ски зоната, голяма част от хотелите в курорта също смъкват цените на хотелските услуги и пускат промоционални пакети с допълнителни бонуси за предстоящите Великденски празници.

Facebook Comments