Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Родопчанин се върна от гурбет, подпали багажа си и скочи от мост

45-годишен родопчанин се хвърли от мост след като се върна от гурбет в Германия.

Зарко Боюклиев от златоградското село Ерма река сложи край на живота си около 6,40 часа тази сутрин. 

Той отишъл на мост, който е около 50 метра над реката,  на 8 км. от селото, до главния път Смолян – Златоград, запалил багажа си и се хвърлил долу.

„Спрял се е на средата на моста рано сутринта и си запалил багажа, след което скочил от моста и си е разбил черепа, загинал е на място. Прибирал се е от гурбет в Германия, където работеше като общ работник в строителството“, каза кметът на Ерма река Зарко Хаджиев.

По думите му не е ясно какво го е накарало да посегне на живота си – дали не са го пуснали навреме за бала на дъщеря му от работата, или друго. „Но не е заради липса на пари, намерихме 2000 евро в джоба му“, каза още Хаджиев.

Пазачът на хвостохранилището видял пушек от моста и отишъл да провери какво става. Долу видял трупа в скалите и извикал полицията. 

Мъжът е разведен. В понеделник се обадил на баща си, че се прибира от Германия. Има една дъщеря, която тази година е абитуриентка.

Според местните, починалият имал психични проблеми от 2-3 години и предполагат, че това може да е причина за решението му да се самоубие.

Facebook Comments