Сигнал за неосветен път и тунел между Смолян и Асеновград

Сигнал за неосветен път и тунел по второкласния републикански път между Смолян и Асеновград е подал Виктор Георгиев. От писмото, което той е изпратил до кметовете и зам.-кметовете на Смолян и Чепеларе, до шефа на АПИ и министъра на туризма, става ясно, че мъжът не знае към кого точно да се обърне. Това всъщност е причината да разпрати сигнала до всички тези институции, включително и до медиите.

Осветлението по главния път в Пампорово, който свързва Чепеларе със Смолян, не работеше снощи – на 15.02.17. Това са десетки осветителни стълбове в продължение на километри и не е добър знак за имиджа на курорта в разгара на сезона. Вече има случаи на кражби на превозни средства – румънски турист се е разделил наскоро с джипа си. При всички случаи липсващото осветление не помага за превенция на подобни инциденти, да не говорим за повишения риск от ПТП. Тъй като не знам в чия юрисдикция попада поддръжката на пътната инфраструктура, копирам и ръководството на АПИ“, е написал Виктор Георгиев.

Той добавя, че на 12-ти февруари, не е работело и осветлението в новоремонтирания трети тунел по пътя от Асеновград в посока Смолян.

Обърнал е внимание на кмета на Смолян за 15-ти януари, че няма осветление по голям участък от ул. „1-ви Май“ и продължението й по ул. „Невястата“.

„Надявам се да бъдат предприети своевременни мерки за отстраняване на нередностите“, пише още Георгиев.

Facebook Comments