Три кражби по хотелите и дрога в Пампорово

Три кражби са станали през последните два дни в Пампорово, информира полицията. В нощта на събота срещу неделя е била открадната леката кола „БМВ х-5“ на румънски гражданин. БМВ-то е изчезнало от паркинга пред хотела, в който е настанен 48-годишният румънец.

На сервитьор в пампоровски хотел от Бургас от помещението, в което се съхраняват дрехите на персонала в ресторанта, са му задигнати мобилен телефон „Леново“ и портфейл с личните му документи. От стаята на готвачка в хотел  пък са откраднати двата мобифона „LG“, сумата 160 лева на 40-годишен мъж от Свищов и неговия телефон със същата марка.

Отново са заловени притежатели на дрога. В стая на 20-годишен барман от Каблешково е намерена и иззета 2,42 грама марихуана. При полицейска проверка на ул. „Хан Пресиян“ в джоба на 19-годишен младеж от Пловдив е открита 2,54 грама суха тревна маса.

На ул. Захари Стоянов“ е бил спрян 38-годишен водач с отнета книжка. В Златоград е  хванат 24-годишн от неделинското село Върлино да кара пиян. Проверката отчела концентрация на алкохол 1,56 промила.  В Барутин вчера предиобед в 11,10 часа бил спрян 47-годишен жител на селото да кара след употреба на алкохол. Дрегерът показал 1,75 промила в издишания въздух.

Facebook Comments