Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Тролове организират протест пред срутището между Смолян и Мадан?

Утре сутринта при срутището ще се състои протест, но доста странен. Сякаш не стои реален човек зад профилите, които го обявяват.

Единственият, който има лице сред разпространяващите го, е човек с профил „Д. Бучев“. Но неговият пост за обявения протест постоя във Фейсбук няколко часа и след това бе премахнат.

После се заредиха да го „обявяват“  само тролски профили – Жасмина Сандова, Dimityr Petrov и др. Всички те са типични тролове, отговарят на всички „изисквания“ за трол.

До медиите следобед днес бе разпратено и прессъобщение със съдържание, което публикуваме без редакторска намеса:

„Пиша Ви от името на група граждани от гр.Смолян,който вече месеци наред търпят неудобството от затвореният от свлачището път,свързващ община Смолян с община Мадан.

Нашето търпение се изчерпа и затова на 19.07.2018г.в 8,00ч.ще протестираме срещу умишленото забавяне на ремонта и отваряне на главния път,срещу схемите и манипулациите на управляващите,дали 2 мил.лв. за изграждане на стръмен,опасен и на практика неизползваем през зимата обходен път,но останали напълно безучастни към отварянето на основния път за Гърция вече месеци наред.

Смятам,че случаят е достоен и интересен за Вашата медия,доколкото всички сме свидетели на закононарушения,лобита и зависимости между бизнеса и представителите на местната власт.

Чакаме Ви на 19 юли 2018г. от 8:00часа на затворения от свлачището републикански път Смолян-Мадан“.

Съобщението е изпратено от някой, подписал се като „Ивайло Мундев“, като няма данни за съществуването на човек с такива имена от нашия край, а и не само.

Facebook Comments