Жестоко преобръщане на кола в реката се размина без жертви

След загуба на контрол от 18-годишен водач колата му „Рено Лагуна“ снощи към 21,30 часа падна в реката по таван. Преди това автомобилът преминава през разделителен остров, през платното за насрещно движение и тротоар, съобщават от полицията в Смолян.

При катастрофата 12-токласникът се разминал с натъртено дясно рамо, охлузни рани по врата и главата и съмнение за комоцио.

Друга катастрофа в Смолянско стана вчера по-рано, към 15,40 часа на пътя между Рудозем и Смолян.

24-годишен от Смилян карал „Мерцедес 220 ЦДИ“. На лява крива обаче навлиза частично в насрещна лента и удря лек автомобил „Фиат Улайс“, управляван от 51-годишен смолянчанин. При катастрофата леко е ранена пътуващата в първата кола – 20-годишна жена от Смолян, с комоцио и охлузна рана на главата, без опасност за живота.

В петък по пътя Асеновград – Смолян, са се ударили два камиона. При движение с несъобразена скорост „Опел Комбо“, управляван от 38-годишен пловдивчанин, поднася на дясна крива, навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска в „Мерцедес 814 Д“, управляван от 59-годишен смолянчанин.

При катастрофата водачът от Пловдив е счупил лява подбедрица. Оказана му е медицинска помощ в МБАЛ – Смолян, след което е освободен за домашно лечение.

Facebook Comments